PROPOSTES DE VERITAT

El que Badalona necessita és una proposta seriosa i rigorosa. Una proposta que, lluny de les mentides i la demagògia, serveixi per afrontar el present i garantir-ne el futur. La proposta del PSC.

Mil llocs de treball en plans d’ocupació a l’any. Per treballar avui i, sobretot, per trobar feina demà. Invertint en les persones i acompanyant-les fins a trobar feina.

La teleassistència tornarà a ser gratuïta. Pot haver alguna cosa més miserable que fer pagar la teleassistència a la gent gran que ho necessita? Doncs això és el que ha fet el govern del PP i això serà el primer que canviarà un govern socialista.

La socialització de llibres arribarà a tots els centres que així ho vulguin.Amb la socialització i la reutilització proporcionarem llibres de text 100% gratuïts a aquells alumnes de Badalona que ho necessitin. I gestionat pels propis centres.

Beques menjador per a tothom que ho necessiti. Sense excepcions. Sense exclusions. Sense excuses.

Ni un desnonament més. Si es vol es pot. I nosaltres volem. Amb mediació, amb pressió, amb coordinació. Establint un protocol amb els jutjats i garantint de debò el dret a l’habitatge.

Menys impostos i més incentius per atreure indústries i empreses. Amb ajudes i incentius, sí, però també millorant els polígons i dedicant-nos seriosament a les PIMES, fent-los fàcils les coses perquè son les principals creadores de llocs de treball.

Una Guàrdia Urbana professional al servei de tots els ciutadans. Amb la policia de proximitat. Una Guàrdia Urbana dirigida professionalment, sense ingerències polítiques ni manipulacions i totalment equipats per fer front a les noves realitats.

Defensa activa del comerç de proximitat. I reactivació dels eixos comercials. El comerç crea riquesa, crea futur, crea treball. Per això s’ha de protegir i s’ha d’ajudar. Fent-lo, ens beneficiem tots.

Tarifa plana en les revisions mèdiques per a tot l’esport base. I una brigada permanent de manteniment específica i desfibril·ladors per a les instal·lacions. Esport és invertir en salut i futur.

I tot això amb un govern honest. Un govern que treballi amb les entitats. Que cregui en la participació ciutadana. Un govern transparent sense res que amagar.

Anuncios