JORDI SERRA

foto jordiVaig néixer a Badalona el 9 de juliol de 1955. Estic casat i soc pare de dos fills. Vaig fer els estudis de primària i batxiller a Can Nolis i el batxillerat superior i el COU al Col·legi Badalonès. He estudiat Ciències Químiques.

En la meva trajectòria política he estat coordinador de Publicitat i Imatge del PSC. Des de l’any 1996 i fins el 2012, primer secretari de l’Agrupació del PSC de Badalona. Des del mes de novembre de 2008 vicepresident del Consell Nacional del PSC i des de desembre de 2009 primer secretari de la Federació del Barcelonès Nord del Partit dels Socialistes de Catalunya. Des de desembre de 2011 soc membre de l’executiva nacional del PSC.

Pel que fa a la meva trajectòria a l’Ajuntament de Badalona, vaig ser elegit regidor l’any 2003. En el meu primer mandat com a regidor (2003-2007) vaig ser nomenat 8è tinent d’alcalde, regidor de l’Àmbit de Recursos Interns i regidor responsable del districte número 4, que comprèn el barri de la Salut. En aquest període també vaig ser elegit membre de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El mes de juny de 2007 vaig ser nomenat segon tinent d’alcalde, regidor de l’Àrea d’Urbanisme i Territori de l’Ajuntament de Badalona i membre de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona. He estat alcalde de Badalona des del 8 d’abril de 2008 fins al 2011. Actualment presideixo el Grup Municipal Socialista i soc diputat a la Diputació de Barcelona i membre de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana.

Anuncios