Galería

Comunicat de premsa en relació a la proposta del PP d’establir converses per una moció de censura a Badalona

COMUNICAT DE PREMSA

El Grup Municipal del PSC de Badalona, davant la invitació del Partit Popular per iniciar converses per una possible moció de censura a l’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater, volem manifestar que:

  1. No participarem en cap reunió convocada pel Partit Popular, donat que el seu únic objectiu és obtenir un protagonisme mediàtic, que fa mesos que han perdut per la seva falta d’interès real per la ciutat de Badalona. Albiol ha preferit la moqueta del Parlament abans que el paviment de Badalona. El PSC, en canvi, només té la ciutat com a prioritat i avantposa les preocupacions dels veïns i veïnes per sobre de tot, especialment del tacticisme polític i dels interessos partidistes. No col·laborarem en el seu circ mediàtic ni trairem la confiança de la ciutadania.
  2. És una greu irresponsabilitat i demostra molt poc sentit de ciutat, per part del Partit Popular, intentar polititzar el mes de maig en ple inici de les Festes de Maig de Badalona, on tots els badalonins i badalonines només s’han de preocupar de gaudir de la ciutat i les seves tradicionals festes.
  3. El compromís dels i les Socialistes de Badalona és amb els veïns i veïnes, i el nostre objectiu polític és exercir una oposició constructiva al servei dels ciutadans. Cal recordar que l’acció política Socialista permetrà a la ciutat gaudir d’una nova Escola Bressol amb tarificació social, de les teleassistències sense llista d’espera per a la nostra gent gran, d’importants inversions en reurbanitzacions, i tot un llarg llistat de millores que realment importen als ciutadans i ciutadanes.
  4. Avui tornem a deixar clar que el PSC sempre dirà NO a les nefastes polítiques del Partit Popular a Badalona i del senyor Xavier Garcia Albiol, que només van contribuir a generar mala imatge de la ciutat i a intentar desvertrebrar la cohesió social als barris. Malauradament ja ho vam haver de patir a la ciutat durant l’anterior legislatura. Badalona només va ser un instrument polític al servei de les aspiracions personals del senyor Albiol.
  5. El PSC té el seu propi perfil i el seu full de ruta. Treballem intensament perquè al 2019 volem guanyar les eleccions i que els veïns i veïnes ens facin confiança, perquè ni volem govern de dretes, ni és bo per Badalona que continuï un govern com l’actual que adoleix d’ inacció, de falta de projecte de ciutat definit i de manca de capacitat de gestió. Volem governar Badalona per garantir una gestió que prioritzi els interessos de la ciutat i els ciutadans i ciutadanes, la seva bona imatge i de la què tots i totes ens puguem sentir orgullosos i orgulloses.

A Badalona, 04 de maig de 2017

Anuncios

Los comentarios están cerrados.