El Grup Municipal Socialista presentarà al Ple Ordinari del proper 28 de març de 2017, una moció perquè Badalona s’adhereixi a la xarxa de ciutats lliures del tràfic de dones, nenes i nens destinats a la prostitució

Els socialistes de Badalona demanarem l’aprovació d’aquesta moció perquè Badalona se sumi a la xarxa de municipis que impulsarà una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra el tràfic de persones destinades a la prostitució.

La xarxa de municipis, treballa per la il·legalitzacio de la prostitució i per a eradicar la tracta de dones, nenes i nens, és una iniciativa de l’organització Moviment Democràtic de Dones (MDD).

En paraules d’Àlex Pastor, President del Grup Municipal Socialista: “Badalona no pot quedar al marge de la xarxa de municipis lliures de tràfic de dones, nens i nenes destinats a la prostitució. Una xarxa formada per 70 municipis arreu de l’Estat i prop d’una vintena a Catalunya amb exemples com Santa Coloma de Gramenet, Cornellà o Sant Boí de Llobregat. Un veritable govern d’esquerres ha d’estar al costat d’aquells i aquelles que pateixen explotació i abús i acabar amb el seu patiment, i en contra dels que se n’aprofiten i promouen aquestes situacions per treure benefici econòmic”.

Badalona, 22 de març de 2017

Anuncios

Los comentarios están cerrados.