Els Socialistes aconsegueixen 7 noves inversions per Badalona

 

El passat dijous va tenir lloc al Parlament de Catalunya l’aprovació a les esmenes dels pressupostos de la Generalitat. De les més de 1.200 esmenes presentades pel Grup Parlamentari Socialista, es van aprovar prop de 800. Entre aquestes, 7 que tenen a veure amb la ciutat de Badalona.

El PSC aconsegueix que el Govern de Puigdemont hagi de dotar als pressupostos el projecte de prolongació de la L1 de metro des de l’estació de Fondo, a Santa Coloma, fins a la parada de Pompeu Fabra a Badalona; per a de l’estudi de viabilitat per perllongar el tramvia des de Sant Adrià de Besòs fins a l’estació de la RENFE a Badalona; per a dotar de més personal els jutjats de Violència de Gènere de Badalona i reduir la llista d’espera de les víctimes; i per recuperar el servei d’autobús entre Badalona i el barri de Les Costes de Montgat.

A més a més, els socialistes, tot i l’abstenció de la CUP, van aconseguir la dotació pressupostària per al projecte de la carretera B-500, per a la construcció del CAP al barri del Gorg, i per a desenvolupar del Museu del Còmic.

Per al diputat socialista al Parlament, Raúl Moreno, aquestes noves inversions per a Badalona “demostren que s’ha fet un bon treball entre l’agrupació local i el grup Parlamentari. Tot i els vots negatius de Junts Pel Sí a totes les esmenes que feien referència a Badalona, “el que posen de relleu l’aprovació d’aquestes esmenes és la inestabilitat parlamentària en la què es troba el govern”. De fet, els socialistes mantenen la seva esmena a la totalitat als pressupostos, “perquè no són socials, ni existeix cap reforma fiscal on qui més té pagui més. Això no treu que exigim que es compleixi allò que hem estat capaços d’aprovar amb majoria parlamentària alternativa”. Tot i així, el diputat socialista desconfia: “No serà la primera vegada que el Govern no fa cas del que l’insta la majoria del Parlament. Aquells que es donen cops de pit en la defensa de les institucions catalanes són els primers en saltar-se-les quan els interessa”. Per la seva banda, el primer secretari dels socialistes a Badalona, Alex Pastor, ha manifestat que “des de Badalona exigirem que el govern doti pressupostàriament aquestes actuacions” i afegeix que, a través del grup de treball estable que existeix entre els socialistes de Badalona i el Grup Parlamentari al Parlament “continuarem treballant per totes aquelles necessitats que Junts Pel Sí i la CUP no han considerat prioritàries, pel que fa a l’ensenyament o la sanitat a Badalona”.

Badalona, 7 de febrer de 2017

raul-moreno

Anuncios

Los comentarios están cerrados.