El PSC força el govern de Badalona a augmentar la despesa del pressupost més d’un milió d’euros.

“Aquest augment de la despesa suposa un autèntic gir cap a uns veritables pressupostos d’esquerres”. No obstant, considerant aquesta millora substancial del pressupost presentat, el PSC resta a l’espera del pressupost d’inversions que encara no s’ha donat a conèixer més enllà del PIM i en el que el PSC posarà sobre la taula les seves reivindicacions per tal de poder valorar un vot afirmatiu.

El PSC ha instat el govern de Badalona a modificar el pressupost ordinari que inicialment havien presentat. Les aportacions del socialistes suposen un augment dels Plans d’ocupació, el manteniment i neteja dels espais públics, la posada al dia de les instal•lacions esportives i la finalització de les llistes d’espera de la teleassistència.

“Teníem molt clar que aquest pressupost s’havia d’ajustar a la realitat i fer front als problemes i necessitats dels nostres veïns” i en un context com l’actual el foment dels plans d’ocupació garanteixen una feina de caràcter temporal que recolza i facilita la inserció al mercat laboral.

Seguint en la línia de la campanya que el PSC va endegar per a destapar els punts negres de la ciutat, els socialistes han exigit a l’Ajuntament un increment de 705.000€ en millores de l’espai públic. “Badalona no pot continuar amb aquesta imatge de deixadesa. Els veïns tenen dret a gaudir d’uns espais públics de qualitat.” “El mateix govern va presentar una enquesta on destacava que una de les principals preocupacions és el manteniment dels nostres carrers. Des de fa mesos, el PSC treballa en aquesta línia conjuntament amb el veïnat”

Pel que fa a les instal•lacions esportives i les seves entitats, destaca l’increment en un 104,55% de les subvencions a les entitats esportives i l’augment de 75.000€ més per a millores de manteniment de les instal•lacions. “Tenim moltes instal•lacions velles que necessiten de més manteniment i més rapidesa en aquestes actuacions. Els usuaris estan farts de la manca de resposta d’aquest govern.”

Finalment la fi de les llistes d’espera en el servei de teleassistència, pressupostada en 50.999,40€ més del previst pel govern inicialment, serà realitat a partir de 2017 gràcies a les exigències dels socialistes. Pastor ha valorat molt positivament aquestes modificacions i ha continuat instant al govern a “tenir voluntat d’acord en el pressupost d’inversions en benefici dels problemes reals que té la ciutat i de les demandes de la ciutadania”.

Badalona, 6 de febrer de 2017

img_3080

Anuncios

Los comentarios están cerrados.