El PSC lliura al govern municipal el llistat de prop de 900 punts negres relacionats amb la manca de manteniment i neteja

Nota de premsa

El PSC lliura al govern municipal el llistat de prop de 900 punts negres relacionats amb la manca de manteniment i neteja de l’espai públic. Els punts es troben repartits per tota la ciutat.

CONSULTA EL LLISTAT INTERACTIU DE TOTS ELS PUNTS NEGRES BARRI A BARRI

“Hem recorregut Badalona pam a pam conjuntament amb els ciutadans, i avui lliurem el resultat d’aquest treball al govern municipal, que té l’obligació de donar resposta a totes aquestes mancances” ha declarat el President del Grup Municipal, Àlex Pastor.

Els Socialistes de Badalona han lliurat per registre al govern municipal un llistat de prop de 900 punts negres repartits per tots els barris de la ciutat.

Fa mesos, davant les contínues i generalitzades queixes dels ciutadans de Badalona, i davant la manca de resposta del govern municipal, la direcció Socialista va decidir sortir al carrer a parlar i a compartir l’espai públic amb els veïns i veïnes de cada barri, recorrent Badalona pam a pam.

Àlex Pastor ha declarat: “veiem amb preocupació les contínues queixes que ens fan arribar els veïns per manca de manteniment i neteja dels carrers de la ciutat”. La gent està molt preocupada perquè el govern municipal és incapaç de donar solució als problemes de manteniment i neteja de l’espai públic, que cada cop està més abandonat”

Després de setmanes de treball, el resultat és un document conjunt entre el PSC i el veïnat, un document amb una veritable participació ciutadana, on les propostes que plantegen els ciutadans i ciutadanes són traslladades directament al govern local gràcies al PSC.

Aquest llistat de punts negres és un document viu i obert, en el que s’aniran suprimint les mancances que ja estiguin resoltes i s’incorporaran de noves que apareguin, fruit del treball conjunt amb la ciutadania.

Els Socialistes es comprometen a fer un seguiment de l’acció municipal per tal que tots aquests problemes de manteniment i neteja es vagin solucionant en el mínim de temps possible.

Aquest és un document viu, tots aquells veïns i veïnes que vulguin envuar-nos les seves demandes, ho podem fer enviant-nos un correu electrònic a:

badalona@socialistes.cat

O trucant-nos al telèfon:  93 483 26 60

El llistat complet de punts negres el podeu descarregar fent click al següent enllaç:

img_892-punts-negres

“Punts negres” ciutat de Badalona

Badalona 22 de novembre de 2016

Anuncios

Los comentarios están cerrados.