El PSC demana al govern municipal per què després d’una setmana encara no s’ha adoptat cap mesura urgent per reduir la sinistralitat a l’Av. Martí Pujol al barri de Bufalà.

Recordem que en pocs dies es van produir tres atropellaments, un d’ells mortal, al barri de Bufalà. Tal com recull la premsa local (Diari de Badalona 13/05/2016) “Els veïns fa temps que reconeixen que l’Avinguda Martí Pujol s’ha convertit en una mena d’autopista sense llei. Els conductors no respecten els passos de vianants i tampoc el semàfor a tocar amb Ca l’Andal, que només es posa en vermell si un vianant pren un botó. Al pas de vianants situat davant del parc de Can Barriga, la situació és pitjor perquè molts cotxes no paren i han de ser els propis vianants que obliguen moltes vegades als conductors a reduir la velocitat”

Davant d’aquesta situació el President del Grup Municipal Socialista Àlex Pastor ha manifestat:

“No entenem com el govern de Badalona després d’una setmana encara no ha adoptat cap mesura urgent per tal d’intentar frenar l’alta sinistralitat i la situació de risc que viuen els veïns i veïnes de Badalona que travessen l’Av. Martí Pujol a Bufalà”

“Davant d’una situació de risc, l’Ajuntament ha d’actuar amb immediatesa per resoldre el problema, i posteriorment realitzar els estudis que siguin necessaris. Existeix una preocupant manca d’agilitat en el govern local, agreujada pel cessament del regidor d’espais públics, i els ciutadans no han de pagar els problemes interns del govern local” ha afegit Pastor.

Existeixen mesures que consensuades amb l’Avv. de Veïns de Bufalà ja podrien estar implantades per resoldre el problema, és per això que el PSC exigeix la implantació d’aquestes mesures urgents.

A Badalona, 18 de maig de 2016

Anuncios

Los comentarios están cerrados.