El Grup Municipal Socialista exigeix a l’ajuntament de Badalona que faci les inversions necessàries en les instal·lacions esportives d’aquesta ciutat.

Mitjançant una pregunta al Govern Municipal, els socialistes han demanat que se solucionin els problemes dels serveis sanitaris en les pistes esportives Paco Àguila de Canyet

Des de fa temps el servei d’aigua calenta en els vestuaris i dutxes d’aquestes instal·lacions estan provocant molts queixes entre els seus usuaris.

Aquestes queixes venen motivades per la manca de manteniment en les calderes d’aigua calenta, que no funcionen correctament o estant totalment espatllades i que provoquen que els usuaris es tinguin que dutxar amb aigua freda.

En paraules del President del Grup Municipal Socialista, Àlex Pastor Aquests problemes no són puntuals en aquesta instal·lació si no que també es produeixen en altres instal·lacions esportives de la ciutat, com ara la piscina del centre Mireia Belmonte. No podem tolerar que els nostres atletes es dutxin amb aigua freda i no puguin realitzar la seva pràctica esportiva en òptimes condicions

Els socialistes de Badalona farem tot el que estigui a les nostres mans per a que en el proper Pressupost d’inversions, es contempli una partida important per a la millora, d’una vegada per totes, de les mancances de manteniment que pateixen aquestes instal·lacions esportives.

Badalona 10 de febrer de 2016

Anuncios

Los comentarios están cerrados.