Els socialistes de Badalona tornen a reivindicar la tornada del servei de pediatria al CAP de la Salut i refermen el seu compromís amb veïns i veïnes

Notícia de Badanotis del dia 15 de gener de 2016

El Grup Municipal Socialista exigeix al Govern Municipal que passi a l’acció i els pediatres tornin a La Salut

Els socialistes de Badalona tornen a reivindicar la tornada del servei de pediatria al CAP de la Salut i refermen el seu compromís amb veïns i veïnes. El Grup Municipal Socialista exigeix al Govern Municipal que passi a l’acció i els pediatres tornin a La Salut. Així i mitjançant una pregunta al Govern Municipal de Badalona, els socialistes han tornat a demanar la tornada immediata del servei de pediatria al CAP de La Salut.

En la mateixa, el seu portaveu municipal, Rubén Guijarro, exigeix a l’Alcaldessa, Dolors Sabater, que acompleixi amb els veïns i veïnes i realitzi les accions pertinents per tal que els nens i nenes de La Salut puguin anar al pediatre sense haver de sortir del seu barri.

“Demanem a l’Alcaldessa i el seu equip de govern que, d’una vegada per totes en aquest tema, deixin les paraules i passin als fets”. “Des del Grup Socialista estem compromesos amb la FAVB i les associacions de veïns exigint la tornada dels pediatres. Si el Govern, veritablement, està al costat dels veïns i veïnes que ho demostri” etziba Guijarro.

Recordem que el CAP de La Salut va perdre el servei de pediatria abans de l’estiu del passat any i, des de llavors i, tot i les reivindicacions veïnals, el servei no s’ha restablert. El President del Grup Municipal Socialista, Àlex Pastor, ja va posar de manifest aquest fet en el seu moment i va portar el tema al Parlament de Catalunya a través del Diputat colomenc Raül Moreno, però l’ICS encara no s’ha mostrat receptiu a les demandes veïnals.

El passat 23 de novembre, les AAVV de Can Claris, Grup Verge La Salut i Joan Valera van fer públic un acord pres per unanimitat demanant la tornada del servei i la mateixa alcaldessa va manifestar que el Govern donaria suport als veïns “perquè aquest tipus de canvis no es poden fer sense consens”. Per aquest motiu els socialistes insten al Govern Municipal a què “passi a l’acció i els pediatres tornin a La Salut d’una vegada per totes”.

foto cap salut

Anuncios

Los comentarios están cerrados.