Àlex Pastor: “El canal del Gorg és un projecte socialista, i el PSC estarà al costat de totes les iniciatives que garanteixein que el canal sigui una realitat”

Així de contundent s’ha mostrat el primer secretari i president del Grup Muncipal Socialista Àlex Pastor aquest matí durant una trobada amb representants de l’associació de veïns del Front Marítim, del barri del Progrés i amb la Plataforma d’afectats del canal del Gorg.

Àlex Pastor ha recordat que a nivell urbanístic la trama urbana de Badalona té dues prioritats, d’una banda la construcció dels laterals de la C-31, i d’altra banda la urbanització completa de tota la zona del “nou” Gorg amb la construcció del canal navegable. Actualment està en execució una primera fase finançada gràcies al retorn de 3 milions d’euros d’un deute que ADIF mantenia amb l’Ajuntament de Badalona. La segona fase, consistent en la construcció del canal navegable encara es troba en un procés molt embrionàri.

En aquest sentit, Àlex Pastor ha declarat: “Aquest és un projecte de ciutat. És molt important per al desenvolupament urbanístic de la zona del Gorg que el canal sigui una realitat al més aviat possible. Els socialistes demanem al govern de Badalona que treballi amb determinació per tirar endavant un projecte viable perquè la segona fase de la construcció del canal es pugui iniciar al 2016 un cop acabada la primera fase

El desenvolupament urbanístic del canal no només representarà una millora per als barris de la zona, sinó que generarà una nova centralitat a Badalona i a la comarca, generadora d’activitat i dinamisme econòmic i social. A més a més millorarà la permeabilitat amb el Front Marítim i amb el Port de Badalona. “La construcció del canal navegable acabarà amb la sensació d’aïllament del Port de Badalona” ha afegit Pastor.

A Badalona 30 de juny de 2015

reunió àlex canal port

Anuncios

Los comentarios están cerrados.