Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA no volen que el PSC formi part del govern de #Badalona

Davant les informacions que estan apareixent sobre la nostra NO entrada al govern de la ciutat, volíem fer diverses aclariments:

– La nostra voluntat sempre ha estat la de cercar acords que possibilitessin un govern d’esquerres i sòlid per a Badalona

– Durant el procés de negociació s’han establert tots els lligams i accions possibles per part del PSC per tal que aquest objectiu es materialitzés

– Segons acord de la nostra assemblea de divendres 12, ens vam donar un marge per tal de treballar amb la resta de forces d’esquerres una proposta definida sobre la base de l’oferta que ens van fer arribar.

– Així, aquest dimecres 17 vam enviar als representants de Guanyem, ERC i ICV-EUiA una proposta d’acord de govern on acceptàvem les àrees que ens havien ofert i demanàvem que es reprenguessin les converses per tal de clarificar els aspectes que no quedaven clars (comunicat emès per part nostra el mateix dimecres)

– La nostra sorpresa ha estat majúscula quan dos dies després i per escrit, el missatge que ens ha arribat per part d’una representant del partit majoritari de la coalició de govern, i en noms de tots ells, ha estat que l’únic acord que ofereixen al PSC a dia d’avui és un pacte de governabilitat amb el PSC fora del govern.

– Queda palès que NO volen que hi formem part, almenys en aquest moment i així ens ho traslladen, del govern de la ciutat. Des del PSC sempre hem mostrat la millor predisposició al diàleg, però es fa difícil poder parlar amb qui no ho vol fer ni governar amb qui NO et vol integrar.

Dilluns ampliarem la informació i durant la propera setmana convocarem una assemblea per tal de donar més detalls a la nostra militància.

Des del PSC continuarem treballant per Badalona amb total llibertat i vetllant pels interessos dels badalonins i badalonines.

A Badalona 20 de juny de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.