Valoració de la trobada entre Guanyem Badalona i el PSC

Des del PSC valorem la reunió mantinguda avui amb Guanyem Badalona en Comú de forma positiva. Constatem que existeix un terreny molt ampli de consens programàtic pel que fa a les polítiques d’esquerres enfocades a atendre la situació d’emergència social que existeix a Badalona i en general tot el que es refereix a l’atenció a les persones, com també  existeix ampli consens en els objectius i propostes de nova participació ciutadana i aprofundiment democràtic.
Els socialistes hem reafirmat el nostre posicionament polític de no fer alcalde el candidat del Partit Popular Xavier Garcia Albiol ni per activa ni per passiva.

Ens emplacem a una reunió avui 04 de juny amb les forces polítiques d’esquerres per continuar dialogant sobre el model de ciutat i el model d’Ajuntament que volem per Badalona. En aquest sentit qualsevol decisió pel que respecta futurs pactes haurà de ser aprovada per l’Assemblea de militants del PSC de Badalona. Tanmateix ens comprometem a treballar conjuntament amb les  forces d’esquerres a la comissió que treballarà per un programa conjunt de govern.
A Badalona 04 de juny de 2015
Anuncios

Los comentarios están cerrados.