Jordi Serra: “Jo no enganyaré als pares i mares prometent llibres gratis per tothom”

El candidat socialista a l’alcaldia, Jordi Serra s’ha referit avui a la fallida promesa electoral del PP de fa quatre anys de “llibres gratis per a tots”.

“Jo no enganyaré als pares i mares prometent llibres gratis per tothom. Perquè és una promesa falsa quelcom que no es pot pagar amb el pressupost municipal.”

“Al que si que hem comprometo es a fer un programa de socialització de llibres eficaç i útil. D’acord amb les escoles, amb la comunitat educativa, amb les ampas, i gestionat per les pròpies escoles”

Sobre l’absentisme escalar, Serra ha afirmat: “També em comprometo a lluitar contra l’absentisme escolar, sense necessitat d’amenaçar als pares de portar-los a la fiscalia. Ho farem augmentant les hores de reforç escolar, contractant mestres en atur amb plans d’ocupació.”

Finalment ha defensat el compliment dels acords amb la Generalitat en matèria de construccions escolars “volem noves escoles i defensarem que els acords amb la Generalitat es compleixin. I que el Ventura Gassol i l’escola Montigalà es construeixin lo abans possible. I després el Ventos Mir, allà on ha d’anar que és l’espai d’equipaments a l’Estrella.”

Agenda de campanya

Dijous, 21 de maig

Jordi Serra participa al debat de candidats organitzat per Òmnium Cultural i El Punt AVUI.

Hora:  17:00 hores

Lloc:    Cor de Marina (Rambla, 11)

Divendres, 22 de maig

Acte final de Campanya

Hora:  19:00 hores

Lloc:    Amfiteatre del Parc del Gran Sol

Anuncios

Los comentarios están cerrados.