Jordi Serra: “Transparència es governar amb honestedat i que no et portin regidors a judici”

 El candidat socialista, Jordi Serra, s’ha manifestat davant l’anunci del proper judici al regidor de seguretat ciutadana i candidat numero 5 del PP, acusat de violació de domicili.

És una fita més d’un llarg corol·lari d’afers judicials que han caracteritzat aquests 4 anys de govern del PP.”

“Han estat quatre regidors del PP imputats per diferents causes, nombrosos càrrecs de confiança també imputats i obligats de dimitir, judicis que encara resten pendents… aquest és l’autèntic balanç del govern d’Albiol, això si que no havia passat mai en 32 anys.”

Transparència no es posar dades a la web, transparència es governar amb honestedat i que no et portin regidors a judici, transparència és que quan facis obres tinguin consignació pressupostària aprovada per l’interventor i pel òrgans corresponents.

“Ens preocupa especialment el cas, que encara resta pendent de judici, de les més de 60 obres, per valor d’un milió d’euros realitzades i algunes d’elles inaugurades pel propi alcalde, fetes irregularment. Sens dubte aquests serà una greu hipoteca a la que haurà de fer front el proper govern.”

“Un futur govern que serà realment transparent, un govern sustentat en sòlids principis ètics i que situarà la participació ciutadana al fonaments de la seva actuació.”

Agenda de campanya

Dimecres 20 de maig

Propostes d’igualtat per a Badalona

Amb la participació de Jordi Serra i Imma Moraleda (secretaria de política de les dones del PSC)

Hora:  19:00 hores

Lloc:    Centre Cívic Can Cabanyes Rambla de Sant Joan 59-77

Anuncios

Los comentarios están cerrados.