Jordi Serra: “Crearem un fons de contingència social per garantir la prestació de serveis a qui no pugui pagar-los”

El candidat socialista, Jordi Serra ha estat entrevistat aquest matí a l’emissora local Ona Mar, on ha destacat especialment les propostes socialistes en matèria social.

Serra ha recordat que “avui Badalona és una ciutat més desigual i amb més pobresa que fa 4 anys, hi han unes 12.000 persones que no tenien cap ingrés econòmic.”

“El nostre compromís és crear un fons de contingència social per garantir la prestació de serveis i subministraments a qui no pugui pagar-los. En un context de crisis com l’actual, l’Ajuntament ha de tenir capacitat de reacció per ajudar a persones i famílies que es trobin en situació d’emergència social.”

“Cal acompanyar a les famílies desfavorides. És la nostra obligació, no una obligació administrativa. Una obligació ètica i moral. I precisament per això, perquè és ètica i moral que el PP no s’ha sentit cridat a fer-ho.”

“Crearem equips de mediació hipotecaria perquè a Badalona no hi hagi cap altre desnonament. I de la mateixa manera que ajudarem a les famílies en risc pobresa energètica., farem que les beques menjador arribin a tothom que ho necessiti.”

“La desigualtat no pot treure de la societat del benestar a les persones. Per això nosaltres apostem per desenvolupar el banc dels aliments amb eines com la Taula solidària de distribució d’aliments i el Supermercat Solidari”

“Cal pensar més en la gent que atent el banc dels aliments que no en treure’l per posar una piscina de 12 milions.”

Anuncios

Los comentarios están cerrados.