Jordi Serra: “En el tema de l’esport, el PP ha malbaratat molts diners i recursos que haurien d’haver estat destinats a l’esport base”

El candidat socialista Jordi Serra ha criticat avui la política de fum i aparador que ha caracteritzat la gestió de l’esport per part del PP aquesta quatre anys.

“Aquest quatre anys han estat un exemple de tot el que no s’ha de fer. Una política d’aparador i venda de fum.”

“Comprant premis a organitzacions privades vinculades al PP, com aquest fantasmagòric títol de capital europea de l’esport, que no hi ha manera de saber quan ha costat però que han estat molts diners trets a qui veritablement tenien que anar destinats. a l’esport de base.”

“Com també tenien que haver anat els més de 70.000 euros que van destinar a l’associació de Cayetano Martínez de Irujo. Una altra frivolitat inadmissible.”

“O la darrera barbaritat, l’skate de Canyadó, 300.000 euros de diners públics per beneficiar a una empresa privada que farà negoci amb les pistes.”

“Els nostres compromisos amb l’esport de Badalona passen per, entre altres coses per una tarifa plana en les revisions mèdiques en l’esport base, per una brigada permanent de manteniment per a les instal·lacions esportives que comptaran amb desfibril·ladors. Des del govern municipal, vetllarem per l’esport base de Badalona”

Agenda de campanya

Divendres 15 de maig

Jordi Serra i el número 2 de la candidatura Alex Pastor presentaran les propostes pel barri de La Morera.

Hora:  17:30 hores

Lloc:    Bar Bayó. Avinguda Prat de la Riba, 88

Dissabte, 16 de maig

Presentació del Pla integral de Recuperació de Sant Roc

Hora:  19:00 hores

Lloc:    carrer Covagonda, 2.

Dilluns, 18 de maig

Entrevista a Jordi Serra a Ona Mar

11:00 hores

Anuncios

Los comentarios están cerrados.