La Junta Electoral ordena retirar les tanques publicitàries que il·legalment té instal·lades el PP a Badalona

Malgrat que l’article 53 de Llei Orgànica del Règim Electoral General, prohibeix específicament la difusió de publicitat o propaganda electoral mitjançant cartells, suports comercials o insercions a premsa, ràdio o altres mitjans digitals entre la convocatòria de les eleccions i l’inici de la campanya electoral, és a dir, entre el 31 de març i el 7 de maig, el PP manté instal·lades a la ciutat unes quantes tanques electorals amb la foto del seu candidat.

Davant aquest incompliment flagrant de la llei, el PSC va presentar una denuncia davant la Junta Electoral que avui li ha donat la raó tot obligant al PP a retirar totes les tanques que encara estiguin instal·lades a la ciutat.

Recordem que aquest no és un fet aïllat, doncs l’incompliment de la llei en matèria electoral per tal treure benefici polític, és una constant del PP a Badalona. En les darreres eleccions celebrades a la ciutat –les del Parlament Europeu-, la Junta Electoral ja va tenir que actuar en tres ocasions en contra del govern municipal i del PP per actuacions contraries a la llei, fetes amb la manifesta intenció de treure profit electoral.

Badalona, 10 d’abril de 2015

Res JEZ

Resolucio Junta Electoral

Anuncios

Los comentarios están cerrados.