El PSC presenta una moció per la defensa de les llibertats i del dret de vaga

Avui, Dia Mundial en Defensa del Dret a Vaga el, PSC de Badalona es suma a les activitats organitzades pels sindicats i presentarà al proper ple una moció per la defensa de les llibertats i del dret de vaga.

En la moció, presentada a instàncies de l’UGT de Catalunya, es demana que el ple municipal manifesti el seu rebuig al projecte de “Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana” i exigeixi al govern la retirada del mateix.

La nova Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com ‘llei mordassa’ impulsada pel ministeri d’Interior i aprovada en el ple de Congrés amb els vots de PP ja està en el Senat.

D’aprovar-se, suposarà una clara reculada social, un anacronisme constitucional i un clar atemptat contra drets i llibertats democràtiques.

Bona part de les infraccions recollides en el projecte de Llei de Seguretat Ciutadana estan dirigides a restringir el dret de reunió i manifestació.

Amb aquesta Llei, moltes de les mobilitzacions protagonitzades per variades associacions, col·lectius, organitzacions sindicals etc.., serien il·legals i per tant objecte potencial de repressió i multa.

D’altra banda, avui dimecres dia 18 de febrer a les 17.30h, les principals forces sindicals han convocat una concentració en favor del dret a vaga i les llibertats individuals, que es durà a terme davant la Delegació del Govern de Barcelona, carrer Mallorca 278.

Els i les socialistes de Badalona ens sumem en aquesta convocatòria, i per tant, animem a assistir-hi i fent costat a les reivindicacions expressades pels dos principals sindicats.

Badalona, 18 de febrer de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.