Galería

El PSC torna a dir no als 36.000 euros que el PP d’Albiol vol lliurar a l’associació que presideix Cayetano Martinez de Irujo

En dos anys, han sortit més de 70.000 euros de diners públics cap a l’associació de Cayetano Martinez de Irujo

A la reunió d’avui de la Fundació “Badalona capital europea del Bàsquet”, el govern municipal ha aprovat, amb el vot contrari dels representants de l’oposició, un conveni amb la madrilenya Asociación de Deportistas, presidida per Cayetano Martínez de Irujo, que suposarà el lliurament de més de 36.000 euros de les arques municipals a l’esmentada associació.

Aquest és el segon conveni que l’alcalde del PP, Garcia Albiol, signa amb l’esmentada associació. L’any passat el PSC ja es va oposar i la pràcticament nul·la repercussió en l’esport de la ciutat que l’esmentat conveni ha suposat no fa més que reiterar l’oposició del PSC.

A Badalona hi ha entitats que podrien desenvolupar molt millor els objectius de desenvolupament de l’esport sense necessitat de finançar amb més de 36.000 euros l’associació de Cayetano Martínez de Irujo.

Precisament ahir, en un acte amb les entitats esportives de la ciutat. Jordi Serra, candidat socialista a l’alcaldia, es va comprometre a desenvolupar, des del govern municipal, diferents iniciatives que serveixin per resoldre els greus problemes que pateix avui el sector, “el meu compromís passa per prestar una atenció especial al manteniment, la vigilància i seguretat de les instal·lacions esportives, posant els recursos i mitjans, també per mesures que facilitin la feina diària com la tarifa plana de revisions mèdiques esportives per a tot l’esport base, mesures que es concretaran en un Pla Estratègic de l’Esport a Badalona 2015-2023.

La nostra és una proposta radicalment diferent a la frivolitat de l’alcalde del PP, a nosaltres que no ens busquin per regalar 70.000 euros a l’associació de Martínez de Irujo, per comprar, amb diners de tots els badalonins, el títol de Ciutat Europea de l’Esport, o per gastar-nos 12 milions en una faraònica piscina, a nosaltres que ens busquin per treballar juntament amb les entitats en benefici de l’esport i els esportistes de Badalona.”

Badalona, 10 de febrer de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.