Galería

El PSC continua el procés de participació per redactar conjuntament amb els ciutadans el Programa Electoral de les Municipals 2015

El Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona continua amb el procés de participació obert per tal de redactar conjuntament amb la ciutadania el Programa Electoral de les properes Eleccions Municipals del maig de 2015.

Amb aquest objectiu el PSC de Badalona va iniciar el passat mes de novembre una sèrie de jornades sectorials que concluoran amb la presentació del Programa Electoral. Totes les jornades són obertes a tots els ciutadans i entitats de Badalona, on es recolliran i debatran totes les propostes. Les jornades també comptaran amb la participació d’una persona experta en cada matèria que donarà una visió tècnica de l’àmbit a tractar.

La segona jornada, sota el títol “La Badalona social i l’atenció a les persones” es celebrarà el proper dilluns 26 de gener a les 19:00 hores a la seu de l’Agrupació del PSC de Badalona (C/ Dos de Maig 48) i comptarà amb la intervenció de l’experta Sònia Guerra, Directora de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Durant la jornada també analitzarem totes les propostes que el PSC ha recollit durant els darrers tres anys i mig, fruit de totes les trobades amb les entitats i amb els ciutadans de Badalona.

El programa de la jornada és el següent:

19:00 Salutació i presentació a càrrec del Primer Secretari

19:05 Presentació propostes PSC Badalona

19:20 Intervenció de l’experta Sònia Guerra

19:50 Torn obert de paraules i debat d’idees.

20:50 Cloenda a càrrec del candidat socialista a l’alcaldia Jordi Serra

 

Badalona 23 de gener de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.