El PSC qualifica d’esperpèntica la cerimònia del taló entre Albiol i Llanos de Luna

D’una manera absolutament impròpia, completament aliena als usos de l’administració i més a prop del caciquisme del segle XIX que d’allò que ha de ser la relació normal entre administracions, la Delegada del Govern del PP i l’Alcalde del PP, Garcia Albiol, han escenificat el pagament d’un deute entre ADIF i la ciutat de Badalona, portant la primera en ma el taló que fa efectiu aquest pagament.

Amb aquesta xarada, la visita oficial ha esdevingut un acte purament propagandístic-electoral del PP.

En paraules de Jordi Serra, candidat socialista a l’alcaldia, “algú s’imagina al delegat del govern socialista del moment portant a l’alcalde socialista un taló d’11 milions per les obres del Passeig Marítim? Hagués estat ridícul i impropi d’una administració moderna, per això amb nosaltres, un govern seriós i responsable, mai es va donar una escena tant esperpèntica.”

Convertir el pagament d’un deute, que en qualsevol ciutat normal, és una simple transferència, en una comèdia, amb l’escena del sofà i la Delegada del Govern, lliurant-li a l’alcalde un taló i convertir una vista oficial, en un acte electoral, demostra fins a quin punt el PP manté una actitud de caciquisme respecte a Badalona.

“Ens hem d’alegrar que l’estat hagi pagat el seu deute amb Badalona, però es lamentable que el PP hagi ho hagi convertit en un espectacle més propi de Bienvenido Mr. Marshal que d’una ciutat i una administració del segle XXI.”

Badalona, 14 de gener de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.