COMUNICAT DELS GRUPS MUNICIPALS DEL PSC, CIU I ICV-EUIA SOBRE LA JUNTA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE BADALONA COMUNICACIÓ SA

A les 12 del migdia d’avui dimecres, 26 de novembre, hi ha prevista la celebració d’una Junta General extraordinària de Badalona Comunicació SA, convocada el passat 21 de novembre pel govern municipal.

Davant aquesta sessió, els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA, volen informar que:

1. Els grups del PSC, CiU i ICV-EUiA han acordat no assistir a l’esmentada reunió de  la Junta General en constatar que l’ordre del dia només preveu la presentació d’un informe de l’alcalde i la seva aprovació, sense incloure la petició, presentada també el dia 21, de canvis al consell d’administració de Badalona Comunicació, que inclouen el cessament de l’actual conseller delegat de l’ens públic.

2. Els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA consideren injustificable l’actitud del govern del PP, que convoca una Junta General extraordinària de Badalona Comunicació que no tractarà la sol·licitud de canvis al consell d’administració i sí un informe de l’alcalde que ni tan sols s’ha incorporat a l’expedient i del contingut del qual, en conseqüència, a aquestes hores encara no es té coneixement.

3. Els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA recorden que el govern del PP no podrà impedir la celebració d’una Junta General de Badalona Comunicació que serveixi per a modificar l’actual composició del consell d’administració de l’ens, ja que la petició presentada s’ajusta a dret i s’ha de complir dins el termini establert.

4. Els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA informen al govern del PP que no assistiran a cap Junta General de Badalona Comunicació que no inclogui la votació de la sol·licitud presentada, i recorda que aquesta votació s’ha de produir en una reunió que s’ha de celebrar dins el període de 15 dies a comptar des del passat divendres 21 de novembre

Anuncios

Los comentarios están cerrados.