COMUNICAT DELS GRUPS MUNICIPALS DEL PSC, CiU I ICV-EUiA SOBRE LA DECISIÓ DEL GOVERN DEL PP DE DESTITUÏR ELS REPRESENTANTS DE L’OPOSICIÓ AL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE BADALONA COMUNICACIÓ SA

Davant la decisió del govern del PP de Badalona, reunit avui en Junta General extraordinària de Badalona Comunicació SA, de cessar els tres representants dels grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA al Consell d’Administració de l’ens, els esmentats grups volen posar de manifest el següent:

1. La decisió del govern del PP de Xavier García Albiol no té precedents, ja que implica deixar els grups polítics de l’Ajuntament sense representació al consell d’administració d’un ens públic, des d’avui integrat exclusivament per membres proposats pel PP.

2. La decisió del govern del PP de Xavier García Albiol és un error polític gravíssim, que es girarà en contra del propi govern i que demostra una notable falta d’intel·ligència política.

3. Els serveis jurídics dels tres grups estan treballant per a articular una resposta a aquesta agressió a la pluralitat política, que mostra la pitjor cara del govern del PP de Xavier García Albiol.

En aquest sentit, els tres grups estan treballant amb el convenciment que aquesta decisió és reversible i que la destitució dels membres del Consell d’Administració que no eren nomenats a proposta del PP acabarà tenint un caràcter temporal, ja que el govern ha de convocar una nova Junta General de Badalona Comunicació, formada per un Ple de la Corporació on el govern del PP de Xavier García Albiol està en minoria.

A Badalona 26 de novembre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.