El PSC enceta el procés de participació per redactar el Programa Electoral de les Municipals 2015

El Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona enceta el procés de participació obert per tal de redactar conjuntament amb la ciutadania el Programa Electoral de les properes Eleccions Municipals del maig de 2015.

Amb aquest objectiu el PSC de Badalona inicia una sèrie de jornades sectorials que conclouran amb la presentació del Programa Electoral. Totes les jornades seran obertes a tots els ciutadans de Badalona on es recolliran i debatran totes les propostes. Les jornades també comptaran amb la participació d’una persona experta en cada matèria que donarà una visió tècnica de l’àmbit a tractar.

La primera jornada, sota el títol “Ocupació i Promoció Econòmica a Badalona” es celebrarà demà dimecres a les 19:00 hores a la seu de l’Agrupació del PSC de Badalona (C/ Dos de Maig 48) i comptarà amb la intervenció de l’expert Francesc Castellana, Diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, i que ha estat Secretari d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Director del Servei d’Ocupació de Catalunya i coordinador General de la Fundació Tripartita.

Durant la jornada també analitzarem totes les propostes que el PSC ha recollit durant els darrers tres anys i mig, fruit de totes les trobades amb les entitats i amb els ciutadans de Badalona.

El programa de la jornada és el següent:

19:00 Salutació i presentació Primer Secretari

19:05 Presentació propostes PSC Badalona

19:20 Intervenció de l’expert Francesc Castellana

19:50 Torn obert de paraules i debat d’idees.

 

Badalona 25 de novembre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.