Acord per nomenar un nou Conseller Delegat a Badalona Comunicació

Els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA han presentat avui la sol·licitud de convocatòria de Junta General Extraordinària de Badalona Comunicació, que l’alcaldia de la ciutat ha de convocar en un termini màxim de 10 dies.

Aquesta sol·licitud planteja com a únic punt de l’ordre del dia de la Junta General la substitució de l’actual conseller delegat de l’ens que gestiona els mitjans de comunicació municipals per un nou conseller delegat, responsabilitat que assumiria el senyor Josep Viñeta Balsells.

Josep Viñeta Balsells és periodista i té una àmplia experiència laboral en el món de la comunicació pública. Entre altres coses, ha estat director de Relacions Institucionals de l’Agència de Comunicació Local (ACL) i de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), Conseller del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i director d’Acció Local de la Xarxa Audiovisual Local (XAL).

S’adjunta còpia del document lliurat avui.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.