El PSC vol aturar l’ampliació d’usos dels polígons industrials a #Badalona

El PSC vol aturar l’ampliació d’usos dels polígons industrials 

Amb 100.000 m2 de nou sostre comercial el projecte d’Albiol i el PP suposaria l’aparició de l’equivalent a 10 centres comercials com el Màgic Badalona  

El PSC ha presentat un seguit d’al·legacions al projecte d’ampliació dels usos del sector industrial dels barris del Gorg, la Mora i Montigalà que, a proposta del govern municipal del PP, va ser aprovat al passat ple del mes de setembre amb els vots favorables de CiU.

Unes al·legacions que es basen en que el pla suposaria un greu perjudici en el model equilibrat existent a la ciutat pel que fa a l’oferta comercial de proximitat i les concentracions comercials, perjudicant greument el petit comerç de la ciutat.

També en que les importants plusvàlues generades per la transformació dels usos només beneficien els propietaris de les parcel·les industrials i no aporten cap millora a la ciutat, com ho han fet en el passat altres planejaments amb noves implantacions comercials.

I finalment perquè l’aplicació del pla suposaria un fort impacte en la mobilitat i el trànsit a la zona, sense que s’hagin previst les mesures corresponents.

En paraules del candidat socialista a l’alcaldia, Jordi Serra: “El que proposa el PP no es tracta d’una simple ampliació d’usos sinó d’un autèntic canvi de model, on l’equilibri entre el comerç de proximitat dels barris i d’eixos comercials tradicionals, d’una banda, i l’oferta comercial de mitjanes i grans superfícies a la ciutat, de l’altra, queda molt afectada en benefici dels segons”.

“El que pretén Albiol i el Partit Popular amb l’aprovació de l’ampliació dels usos del sector industrial és convertir dues grans bosses industrials en autèntics parcs comercials.”

“I això ho proposa just en un moment en què el petit comerç està molt castigat per la crisi econòmica, quan el que menys falta li fa és que li aparegui una competència equivalent a 10 centres comercials com el Màgic Badalona a la ciutat.”

Badalona, 21 d’octubre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.