El PSC satisfet per l’aprovació al Parlament de la proposta que finalment posa data per la construcció de l’escola Montigalà

El passat dijous 9 d’octubre, la Comissió d’Ensenyament i Universitats del Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de resolució sobre la construcció de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol.

La proposta aprovada insta al govern de la Generalitat a enllestir la redacció del projecte executiu i acordar el calendari d’execució de les obres amb l’ajuntament i la comunitat educativa i fer una primera trobada conjunta amb els representants municipals i la comunitat educativa abans de finalitzar l’any 2014.

El president del grup municipal socialista i candidat a l’alcaldia, Jordi Serra, ha expressat la seva satisfacció per la proposta aprovada: “estem contents però ens hagués agradat que fos encara més concret, no obstant és una pas importat per veure construïda l’escola d’una vegada per totes.”

Vull felicitar a l’AMPA de l’escola Montigalà per la tasca realitzada i encoratjar-los per a que no baixin la guàrdia, és molt important continuar pressionant per fer realitat les propostes aprovades.”

El centre forma part d’un projecte educatiu únic a la nostra ciutat que constitueix un valor afegit. El projecte educatiu de 0 a 18 anys és una gran aposta pel barri de Montigalà pel fet de poder tenir en una mateixa localització l’escola bressol Uni Dori –que ja està en funcionament–, l’escola d’infantil i de primària i l’institut.”

Al seu dia, el govern municipal socialista va complir amb la seva part de l’acord, contruint i posant en marxa l’escola bressol, ara cal que la Generalitat compleixi la seva part.

Tot i la satisfacció caldrà esta amatents per garantir el seu compliment, doncs no és la primera vegada que el Parlament es pronuncia sobre la necessitat de la construcció de l’escola. En aquest sentit, resulta preocupant la intenció del govern municipal del PP de voler urbanitzar els terrenys cedits per a la construcció del centre.

Badalona, 14 d’octubre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.