El govern municipal no sap quants alumnes dels que va pagar per estudiar, s’han matriculat a la Universitat

Després d’haver-se gastat 122.500 euros en subvencionar uns cursos d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys

El govern municipal no sap quants alumnes dels que va pagar per estudiar, s’han matriculat a la Universitat 

En el seu dia, el PSC ja va denunciar l’aberració que suposava desviar 122.500 euros dels diners de la Diputació destinats a finançar plans locals d’ ocupació per a subvencionar cursos al Centre Cívic i Cultural El Carme.

L’ajuntament va lliurar 35.000 euros a pagar directament a la Universitat i la resta els va dedicar a pagar a 35 alumnes per estudiar, a raó de 500 euros mensuals per l’assistència al curs d’accés a la universitat per majors de 25 anys. Finalment, el propi alcalde va entregar un taló de 1000 euros als 29 que van aprovar les proves d’accés a la Universitat.

Ara, quan ja han començat els cursos universitaris, el grup municipal socialista ha preguntat al govern municipal quants dels alumnes als que va subvencionar el govern municipal amb un curs que únicament serveix per accedir a la universitat, s’han matriculat en una carrera universitària. La resposta no pot ser més decebedora, en una carta signada per Antonio Ainoza, gerent de l’IMPO, es respon textualment “L’Ajuntament no disposa de la informació que vostès ens sol·liciten”.

Aquesta manca de seguiment és una proba més de la deixadesa municipal i demostra que la propaganda era l’únic objecte dels cursos subvencionats del Carme.

Resulta incomprensible que l’Ajuntament pagui a 35 alumnes per estudiar un curs que únicament serveix per accedir a la universitat i després ignori quants d’ells s’han matriculat a una carrera universitària.

 Badalona, 6 d’octubre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.