El PSC presenta una moció per a que s’atengui la petició de l’AVV del Sant Crist de Can Cabanyes i es doni el nom de Jordi Dauder a una plaça del barri

Ja fa més de dos anys que l’Associació de Veïns del Sant Crist de Can Cabanyes va presentar a l’Ajuntament una sol·licitud, acompanyada d’un gran nombre de signatures per a que la plaça que hi ha al damunt del Pàrking de La Pineda al costat del carrer Batlloria dugés el nom de l’’actor i activista badaloní Jordi Dauder.

Dissortadament, i com ja és habituals, la resposta del govern municipal ha estat el silenci absolut. És per aquest motiu, que el grup municipal socialista, recollint la voluntat de l’associació de veïns presenta una moció al proper ple ordinari per a que l’Ajuntament faci aquest més que merescut reconeixement.

Jordi Dauder

Nascut a Badalona, Jordi Dauder va morir, el 15 de setembre de 2011 als 73 anys d’edat.

De sempre va tenir una forta presència i militància política, essent un dels principals fundadors de la Lliga Comunista Revolucionària de França i anys més tard també la d’Espanya. Col·laborador de la Fundació Andreu Nin i fundador de la revista Viejo Topo.

A Badalona va desenvolupar una intensa activitat veïnal. Fins al punt que sempre va recordar la seva participació en l’ocupació de terrenys per a reclamar la construcció d’escoles a com una fita personal molt important.

L’escola pública Llibertat és avui un testimoni de la seva feina.

Badalona, 22 de setembre de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.