La renúncia de l’ex-regidor del PP David Gómez, lluny de reforçar el govern municipal, fa palesa la seva debilitat i genera molts més dubtes

Recordant el soroll del seu cessament com a regidor del Partit Popular, ara resulta sorprenent el silenci amb què David Gómez ha renunciat a l’acta de regidor per motius laborals, quan la seva única activitat política és anar als plens un cop al mes.

Recordem que David Gómez essent regidor del Partit Popular va protagonitzar l’escàndol de corrupció més gran de la història democràtica de Badalona, encarregant obres il·legals per tota la ciutat i deixant factures sense pagar per valor de més d’un milió d’euros, una actuació que difícilment s’explica realitzés en solitari.

La seva imputació va ser l’excusa de l’alcalde Garcia Albiol per cessar-lo de les seves funcions com a regidor. David Gómez també sent regidor del Partit Popular va estar relacionat amb el conegut cas de “la cuina de Júlia” on recordem que en aquests moments es troben imputats els regidors del PP Salvador Lerma i Daniel Gracia. En aquest darrer cas els regidors han tingut més sort que David Gómez i no han estat cessats, tot i estar igualment imputats.

La renúncia de l’ex-regidor comporta que José María Díaz s’incorpori com a nou regidor del Partit Popular. Aquesta incorporació també resulta molt sorprenent donat que el futur regidor era càrrec de confiança del govern d’Albiol a l’inici de la legislatura, ocupant-se de la coordinació del Districte VI, i va presentar la seva dimissió per importants desavinences amb el govern del PP.

En paraules del president del grup municipal i candidat a l’alcaldia Jordi Serra “A deu mesos per finalitzar el mandat, la incorporació d’un regidor comportarà l’enèsima reestructuració de funcions en el si del govern municipal però no canviarà l’essencial, la debilitat d’un govern municipal assetjat pels casos de corrupció i els problemes amb la justícia.”

Badalona, 22 de juliol de 2015

Anuncios

Los comentarios están cerrados.