El PSC denuncia el silenci i la passivitat del govern municipal davant l’onada d’incendis provocats de contenidors i cotxes

En 15 dies han cremat 15 cotxes i 16 contenidors

A l’onada d’incendis provocats que, en els darrers dies han ocasionat danys a un mínim de 15 cotxes i 16 contenidors, el govern municipal del PP ha respost amb el silenci i la passivitat.

Entre el 26 de juny i el 7 de juliol, els incendis provocats han afectat diferents carrers i barris de la ciutat: Seu d’Urgell i Margarita Xirgú a Casagemes, carrer del Temple a Dalt la Vila, República Portuguesa a Coll i Pujol, Don Pelayo a la Salut i també a Sant Roc.

Els actes vandàlics s’han succeït davant la passivitat del govern municipal. En paraules del president del grup municipal socialista i candidat a l’alcaldia, Jordi Serra, “Estem davant d’uns fets molts greus, davant els qual, el silenci del PP resulta estrident. Tan preocupats que estan per fer propaganda de qualsevol actuació per irrellevant que sigui, callen ostentosament davant els problemes reals de la ciutat”.

El seu silenci i passivitat demostra, un cop més, la paràlisi del govern municipal del PP, lligat de mans pels problemes judicials que afecten a un bon nombre dels seus regidors, i que avui només es sustenta en la propaganda i en declaracions i promeses buides”.

Els socialistes exigim que actuïn decididament contra l’incivisme que s’estén per la ciutat, i posin fi a aquest silenci culpable amb el que volen amagar el problema.”

Abans, quan un contenidor cremava el PP deia que Badalona era un polvorí, ara quan el PP governa i es cremen cada dia. El PP calla.”

Badalona, 14 de juliol de 2014

Cotxes cremats

Anuncios

Los comentarios están cerrados.