El PSC demana que sigui el PP i no els ciutadans de Badalona qui afronti la sanció de 17.000 € per l’incompliment de la llei al passat Summer Festival

A l’edició del Summer Festival de l’any passat, el govern municipal va optar per saltar-se la llei i obviar la prohibició de la Conselleria de Territori de la Generalitat al concert a la platja i al llançament de focs artificials des de la sorra.

La negativa del govern del PP a complir la llei ha suposat una sanció de 17.000 € que haurà de pagar l’ajuntament, es a dir tots els ciutadans de Badalona.

Donat que l’incompliment de la llei va ser una decisió política del govern municipal, el PSC demana que sigui el propi partit del govern, el PP que faci front a les conseqüències de la seva decisió i no les carregui sobre tots els ciutadans de Badalona.

D’altra banda, el PSC confia que el govern municipal hagi aprés la lliçó i per l’edició d’aquest any es compleixi amb la llei i es compti amb tots els permisos corresponents tot i que, de confirmar-se les notícies que apunten a que el permís es va sol·licitar ahir tarda, no seria descartable que es tingui que fer front a altre sanció.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.