El govern municipal del PP no garanteix que els infants en situació de risc tinguin assegurada la seva alimentació

La persistència de la crisis i la manca d’ingressos està provocant que moltes famílies tinguin que retallar en necessitats bàsiques com l’alimentació. Cada cop és més gran el nombre de persones que han de recórrer al Banc dels Aliments, una situació que pateixen especialment els infants.

Al llarg del curs escolar, les beques menjador han permès pal·liar aquesta situació, però ara, a dues setmanes de finalitzat el curs escolar, ens trobem que molts nens i nenes poden quedar en una situació de desatenció al tancar el centre escolar i per tant el servei de menjador.

Per tal de donar solució a aquesta eventualitat, el PSC va presentar al ple de l’ajuntament de Badalona del 27 d’abril, una moció que va ser aprovada per unanimitat, en la que instava al govern municipal a prendre “les mesures de xoc necessàries per tal de garantir que el període de vacances escolars no signifiqui per a cap nen o nena de la nostra ciutat la pèrdua d’algun dels àpats imprescindibles per a una correcta alimentació.”

Però ara, a 15 dies de finalitzar el curs escolar, ens trobem que el PP, no ha anunciat cap mesura per tal de garantir allò que el ple de l’ajuntament va aprovar.

Es per això que el PSC urgeix al govern municipal a que faci públiques quines seran les mesures que prendre per a que, tal i com es va comprometre, “el període de vacances escolars no signifiqui per a cap nen o nena de la nostra ciutat la pèrdua d’algun dels àpats imprescindibles per a una correcta alimentació.”

Badalona, 11 de juny de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.