Carta Oberta del Primer Secretari, Àlex Pastor

En primer lloc, vull agrair als 13.396 ciutadans i ciutadanes que, un cop més, ens han fet confiança perquè el PSC torni a ser la primera força política a Badalona.

En segon lloc, felicitar-vos a tots els companys i companyes perquè amb la vostra dedicació i esforç, heu fet possible aquest resultat. Tot el mèrit d’aquesta campanya és vostre.

L’ extrema complexitat d’aquestes eleccions europees no ha esdevingut només de l’entramat electoral dels vint-i-vuit estats membres, sinó de la nostra realitat política a Catalunya i Espanya.

La gestió d’aquesta crisi no és gens fàcil, però no tot s’hi val. El canvi de model que ens està imposant el govern de CIU recolzat pel primer partit de l’oposició, ERC, va en detriment del nostre benestar social. Ens trobem amb una minsa aposta pels serveis públics bàsics per part de la Generalitat, que a més a més, segueix sense donar resposta a l’altra Catalunya, de la que no volen parlar, la Catalunya de l’augment de famílies per sota dels llindars de pobresa. No es pot permetre que amb estelades amaguin les seves retallades en els nostres drets i serveis bàsics, igual que tampoc és admissible que el Partit Popular ho faci amb la bandera espanyola .

Mentrestant, dir-vos que ahir es va tancar un capítol per reobrir un altre que mai hem deixat de treballar, però que cobra total protagonisme des d’ara mateix: Les eleccions municipals del proper any 2015 a Badalona.

El Partit dels Socialistes de Catalunya treballarà de valent per ser l’alternativa. Al PSC no tan sols no amaguem les nostres sigles i les nostres idees, sinó que ens sentim orgullosos de pertànyer a aquesta formació, al contrari que fa el govern del Partit Popular de Badalona.

Som l’alternativa que ha d’acabar amb la xacra d’un govern que dia rere dia segueix embrutant el bon nom de Badalona.

Som l’alternativa que ha de transformar la realitat social de Badalona des de la POLÍTICA i no des del populisme estèril.

Som l’alternativa que treballa per la cohesió social des del civisme amb total respecte per l’espai públic i comú com autèntica eina de convivència sense demagògies.

Som l’alternativa que dignificarà els nostres barris, les nostres places i els nostres carrers garantint tots els recursos i mitjans possibles per tal que els badalonins i badalonines tornin a sentir-se còmodes amb els seus representants polítics

I, aquesta alternativa és possible.

Els socialistes podem fer-la possible amb el treball de tots plegats.

Gràcies i a seguir treballant!

Àlex Pastor

Anuncios

Los comentarios están cerrados.