El PSC exigeix al govern municipal que retiri el projecte de reforma de Maignon

Un projecte inviable sustentat amb xifres irreals elaborades des de Madrid

El PP pretén tirar endavant una reforma del Mercat de Maignon projectada per Mercasa des de Madrid d’esquenes a la realitat i a les necessitats de la ciutat i dels comerciants de Badalona.

Per a Jordi Serra, cap de llista del PSC per a les properes eleccions municipals i president del grup municipal socialista, “El projecte de Mercasa, el projecte del govern del PP, de realitzar-se suposaria un greu risc per al futur del Mercat de Maignon, doncs la seva viabilitat està sustentada en unes xifres i previsions absolutament irreals.

De realitzar-se, a no molt tardar podríem trobar-nos amb un Mercat mig abandonat, amb la planta superior tancada, doncs és molt improbable que s’assoleixi la xifra de negoci prevista per Mercasa.”

Tot el projecte es sustenta en les previsions elaborades per Mercasa que contemplen 2.500 visites als dia al mercat amb una despesa mitjana de 20 €, una xifra que està molt lluny de la realitat actual i la situació econòmica de Badalona”.

Aquestes xifres són igual d’irreals i il·lusòries que les que va anunciar l’alcalde del PP quan va comunicar el projecte el gener de l’any passat, el aquell moment, parlava d’un cost d’entre cinc i sis milions d’euros, dels quals Mercasa n’aportaria més de quatre milions. Ara, aquests quatre milions de Mercasa s’han quedat reduïts a poc més de la meitat. També, en aquell moment anunciava el començament de la reforma per al 2013 i ara, el 2014 ho fixa en el 2015.

Son molts els interrogant que acompanyen el projecte, en paraurles de Jordi Serra, “què succeirà si Mercasa abandona el projecte a mig termini? Haurà de fer front l’Ajuntament juntament amb els paradistes el manteniment d’un equipament absolutament sobresimensionat?

Per a Jordi Serra, “la decisió intel·ligent serià retirar el projecte de Mercasa i elaborar un d’acord amb el sector afectat, però diàleg i PP a Badalona són termes incompatibles.”

Confiem que les eleccions municipals deixin fora al PP del govern municipal que el nou govern pugui posar sentit comú i deixar sense efecte un projecte tan nociu per els interessos de Badalona

Badalona, 13 de maig de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.