Carta enviada a Badalona Comunicació en relació al desacord del PSC amb els blocs electorals

A l’atenció de la Direcció de Badalona Comunicació,

Rebuda i analitzada la proposta de blocs electorals de Badalona Comunicació prevista per la campanya electoral de les Eleccions al Parlament Europeu, volem manifestar a la direcció de Badalona Comunicació el nostre profund desacord sobre el repartiment del temps previst, que entenem que no s’ajusta a la normativa establerta en la Instrucció 4/2011 de 24 de març de la Junta Electoral Central, que diu clarament que el repartiment de minuts ha d’anar en funció del resultat electoral de les darreres eleccions equivalents en l’àmbit territorial del mitjà de Comunicació.

En el cas de Badalona Comunicació resulta inequívoc que el seu àmbit territorial és la ciutat de Badalona, i per tant, per repartir els minuts dels blocs electorals s’han de tenir en compte els resultats de les darreres Eleccions Europees del 2009 a la nostra ciutat, que van ser els següents:

Captura de pantalla 2014-05-07 a la(s) 19.01.08

Aplicant la normativa vigent sobre els 80 minuts totals dels blocs electorals, entenem que el repartiment de minuts que s’ajusta a la normativa és el següent:

PSC:       36,9 minuts

PP:          16,44 minuts

CIU:        11,11 minuts

ICV:        4,8 minuts

ERC:       4,65 minuts

UPyD:   0,64 minuts

Tot esperant aquesta rectificació de la proposta, rebeu una cordial salutació.

 

Christian Carneado Hernández

Secretari d’Acció Política i Comunicació PSC Badalona

Anuncios

Los comentarios están cerrados.