El PSC expressa el seu suport a les AMPAS de les escoles Pere de Tera i Pau Picasso davant el tancament de línies de P3

La cap de l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Mercè Julià va comunicar fa uns dies, a les directores dels centres, la decisió del departament de tancar una línia de P3 en cadascuna de l’escoles Pere de Terade Llefià i Pau Picasso de Nova Lloreda. 

Aquesta decisió “irrevocable” tal i com va afirmar Mercè Julià, es pren tot i que Pere de Tera, amb una oferta de 50 alumnes té una preinscripció de quasi 40 alumnes i Pau Picasso, amb la mateixa oferta, té 35 preincripcions. 

El PSC expressa la seva solidaritat amb els pares i mares afectats així com amb la comunitat educativa d’ambdós centres i el seu suport a les mobilitzacions organitzades per tal d’impedir la consumació de tal despropòsit. 

El PSC es compromet també a canalitzar per mitjà del Grup Municipal de Badalona i del Grup Parlamentari del Parlament de Catalunya, diferents iniciatives per tal d’aturar aquesta decisió. 

Badalona, 29 d’abril de 2014

Anuncios

Los comentarios están cerrados.