El PSC de Badalona convoca Eleccions Primàries Obertes per escollir el candidat o candidata a l’alcaldia de Badalona.

Nota de premsa

D’acord amb les resolucions adoptades al 12è Congrés del PSC, la Comissió Executiva Nacional del PSC, a petició de la Comissió Executiva Local, ha acordat iniciar el procés d‘Eleccions Primàries Obertes per escollir el candidat o candidata que encapçalarà la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona per les pròximes Eleccions Municipals del 2015.

En declaracions del Primer Secretari, Àlex Pastor: “Aquestes Eleccions Primàries Obertes són la demostració de la voluntat del PSC d’obrir-se a la societat, de fer partícips els veïns i veïnes de Badalona del procés d’elecció del candidat o candidata socialista. El projecte polític del PSC és un projecte compartit amb els ciutadans, no pot ser d’una altra manera. Aquest va ser el nostre compromís i l’estem duent a terme. El nostre candidat o candidata l’escolliran els ciutadans

El procés d’Eleccions Primàries comptarà de dues fases, una primera on els candidats i candidates hauran de presentar un 20% d’avals de la militància (del 26 de febrer al 10 de març), una segona fase de campanya electoral (del 20 de març al 04 d’abril), i finalment les eleccions primàries que es celebraran el dissabte 05 d’abril.

Aquest procés és el punt de partida del canvi polític a Badalona. Els socialistes som l’alternativa a les polítiques anti-socials i al desgovern que viu avui la ciutat de Badalona. Tenim un projecte de ciutat compartit amb els ciutadans, i ara demanem a la ciutadania que esculli el millor candidat o candidata per portar-ho a terme” ha declarat el Primer Secretari Àlex Pastor.

A Badalona 25 de febrer de 2014

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.